redőny, reluxa

Külső tokos műanyag redőny:

A cégünk által forgalmazott külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny típus, jó minősége, kedvező árának köszönhetően, valamint gyakorlatilag bárhová felszerelhető. Ez a típus teljes sötétítésre is alkalmas. Előnye még a jó hőszigetelő képesség, megbízhatóan működik, kiállta az évek próbáját. A műanyag redőny a gurtni szerkezettel mechanikus úton működtethető. A gurtni nyílászárón történő átvezetése a szerelés helyi sajátosságainak megfelelő görgős szerelvényekkel történik. 15 mm széles szürke, sötétbarna, fehér vagy bézs színű gurtni választható a külső tokos műanyag redőnyhöz.

Belső tokos műanyag redőny:

A belső tokos műanyag redőnyök több szempontból előnyösebbek a kívülről látható külső tokkal rendelkező redőnyökkel szemben. Új, vagy már meglevő tokszerkezetben a redőny cseréje is lehetséges. Új építésű ház esetén ajánlott a vakolható kivitelt választani. Belső tokos kivitel fehér 55 mm-es fehér színű 37 mm-es műanyag redőnylécekkel, alapáron kézi működtetéssel, falon kívüli gurtnibehúzó szerkezettel forgalmazzuk. 37 mm-es redőnylécekkel maximum 180 cm, 55 mm-es redőnylécekkel maximum 210 cm szélességig. A belső tokos műanyag redőnyhöz 23 mm széles szürke, sötétbarna, fehér vagy bézs színű gurtni választható.

Vakolható tokos műanyag redőny:

Lehet műanyag, vagy alumínium tokos redőny. A redőnydoboz az ablak külső síkjára van ráépítve úgy, hogy a redőny dobozának a külső széle egybeesik a szigetelt fal síkjával, így a vakolás után nem látszik. Egy alsó szerelőnyíláson keresztül lehet a szükséges javításokat elvégezni. Rendelhető műanyag vagy alumínium lamellákkal széles színválasztékban vagy mobil (rolós) szúnyoghálóval kombinált kivitelben egyaránt.

Fix keretes szúnyog és rovarháló:

A szúnyogháló, vagy rovarháló az ablakkeretre kívülről van rögzítve. A keret anyagát tekintve készülhet műanyagból vagy alumíniumból egyaránt. A háló anyaga strapabíró üvegszál. Igény esetén különböző alakzatokban is elkészíthető, mint  pl. háromszög, íves, ferde, rombusz, kerek, stb.

Rolós vagy mobil szúnyogháló:

A szúnyogháló minden esetben az ablakkereten kívül van felszerelve, mely lefutó síneken mozgatható. Hagyományosan a tokjába tekeredik vissza. Vízszintes vagy függőleges kivitelben. A függőlegesen mozgatható rovarhálókat inkább ablakoknál alkalmazzuk, a vízszinteseket  jellemzően ajtókra. A tok és a keret anyaga egyaránt alumínium, a háló anyaga  üvegszál. Beépíthető redőnnyel egy tokban kombi redőnyként is lehet használni, ami gazdaságosabb és esztétikusabb megoldás is egyben.

Az általunk gyártott reluxa 25 mm-es alumínium lamellákból készül. Széles színválasztékban elérhető reluxáinkat, hosszú távon, az évek alatt bevált konstrukcióval gyártjuk és szereljük, így tudunk 5 év garanciát vállalni termékünkre. Műanyag ablakoknál a belső üvegfelület feletti és alatti részre szerelhető rögzítő segítségével minden nyitási és bukó funkcióban az üveg felületén marad.

Rovarháló

Ne használjon sprayt vagy elektromos szúnyogriasztót, hogy megvédje a családját a kellemetlen rovaroktól. Ezek a vegyszerek ártalmasak lehetnek a gyermekek egészségére, ezért használatuk nem javasolt. Manapság a rovarvédelem kockázatmentesen és káros anyag kibocsájtása nélkül is megoldható.

Előnyei:
✔ Precíz gyártás és pontos illeszkedés
✔ Kiváló felületkezelési minőség
✔ Vegyszermentes rovarvédelem
✔ Masszív és láthatatlan
✔ Tökéletes megoldás minden ablakhoz és ajtóhoz
✔ Bármikor utólag is felszerelhető